Nagelstyliste

Bio Sculpture is het gezonder alternatief in nagelverzorging. Versterkt en beschermd de natuurlijke nagel. Zowel voor French (wit randje) en Soak off gel kleuren. Met meer dan 140 kleuren zorgt bio sculpture voor de perfecte nagel. De nagel zal niet breken en de kleur blijft prachtig De uitstraling van de nagel is dun, natuurlijk , sterk , duurzaam en soepel . Er zijn ook precies dezelfde kleuren nagellak verkrijgbaar bij de kleuren gels om de uitgroei thuis bij te werken.

Bio Sculpture

Waarom Bio Sculpture gel?

Axxium gelsysteem en nagellak van O.P.I

Hét systeem om een nagel te verlengen. De overlay gels geven snelle, glanzende en duurzame eindresultaten. De gel is flexibel waardoor de nagel niet snel afbreekt. Deze kunstnagel wordt gezet als French (natuurlijk nagelbed met wit/gekleurd randje) of kan ook helemaal naturel aangebracht worden.
Deze kunstnagel kan niet worden afgeweekt maar moet bij gewenste verwijdering worden afgevijld.

Met dit systeem heeft u gelijk een natuurlijk uitziende nagel die ook in een kleur (Soak Off) kan worden afgewerkt. Dit systeem is ook geschikt voor nagelbijters!

OPI Nail Lacquer

OPI

Opi is in vele landen verkrijgbaar en is op de provisionele markt nummer 1. De hand en nagelproducten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit. Vooral de nagellaken van OPI staan in Amerika al jaren op nummer 1. De lak blijft lang zitten en is "shockproof". Ieder voor- en najaar komt OPI met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste trends in mode. En natuurlijk verkrijgbaar in de salon!

Beide merken hebben natuurlijk ook een groot aantal verzorgingsproducten voor nagel-handen en voeten.

OPI Assortiment

Meer informatie over beiden merken kunt u vinden op www.opi.nl en www.biosculpture.nl